Még a lélegzete is eláll Emiliónak, ha meglátja Gabriela Spanicot

Tina Gabriela Spanic Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nem titkolja, hogy a latin szépség formás vonalain – ahogy férfitársainak – úgy neki is megakad a szeme. Emilio vallomásához feleségének is volt néhány szava.

Az elmúlt hetek-hónapok nemcsak az egészséges életmód és az edzés körül forognak az Emilio famíliában, hanem a tánc körül is. A családfő ugyanis gőzerővel készül a Dancing with the Stars adásaira, ahol tánctudásáról kell számot adnia. Családja egy emberként szurkol az énekesnek.

Annyira izgultunk Emilért az élő show-ban, hogy szinte vert a víz, majdnem elájultam.

„Szó sincs féltékenységről, a tánc ilyen, kell bele a tűz, a szenvedély. Ráadásul Emilio olyan hölggyel táncol, - Tóth Orsolyával - aki nemcsak profi, de a világ egyik legkedvesebb embere, tüneményes! A legjobb kezekben van a férjem"

Emilio gőzerővel készül a Dancing with the Stars adásaira, ahol tánctudásáról kell számot adnia Forrás: Spotlight Media

„Gabriela Spanic elképesztően csinos, nincs ezen mit szépíteni, mikor előttem áll vagy táncol nem lehet nem észrevenni a tökéletes formáját. Ráadásul olyan bomba alakkal rendelkezik, amit megkoronáz egy elképesztő vonalvezetésű 'bul'. Nincs olyan ember, aki szó nélkül menne el mellette"

– ajnározta Emilio a sorozatsztárt, amihez feleségének is volt néhány szava.

Forrás: Spotlight Media

minden találkozásuk után vissza kell tennem a helyére Emilio szemét,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.