Észre sem vettük, hogy megtörtént: ezek a sztárok a legnagyobb csendben váltak el

válás magazin celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebházasságok a nyilvánosság előtt köttetnek, kapcsolatuk alakulását is nyomon követhetjük, és a legtöbbször a válásukat is. A tényt magát kevesen tudják eltitkolni, az azonban már rajtuk múlik, hogy botrányok és hajtépés nélkül, vagy hangosan, egymást szitkozva választják szét közös életüket. A szép reményekkel induló kapcsolatok is zátonyra futhatnak, de vannak, akiknek sikerült megőrizniük szerelmük méltóságát, és dráma nélkül búcsúzniuk. Így is lehet.

Brad Pitt és Angelina Jolie, Amber Heard és Johnny Depp – csak néhány pár azok közül, akik nem a nyilvánosság kizárásával vetettek véget kapcsolatuknak. Ezeknek a házasságoknak nagyon csúnya vége lett, és szinte minden mocskos titkukat kiteregették önként és dalolva. Vannak bőven azonban olyan sztárválások, amik nem ilyen hangosan zajlottak. Íme, azok az egykori álompárok, akik méltósággal zárták le kapcsolatukat.


Courteney Cox és David Arquette

A Jóbarátok színésznője és a színész, rendező és producer férje 1999-ben mondták ki a boldogító igent. 11 évig voltak együtt, és ők voltak Hollywood legcukibb párja, kapcsolatuk szép éveit pedig a válásukkal sem mocskolták be. Egymás iránt érzett tiszteletük valamint gyermekük érdekében a lehető legcsöndesebben váltak el 2013-ban, egyetlen becsmérlő szó sem hagyta el a szájukat. Barátok maradtak, és lányukat, Cocót közösen nevelik.

Courteney Cox és David Arquette Forrás: WireImage for Engelman & Co./E. Charbonneau

Ryan Reynolds és Scarlett Johansson

A legtöbben már arra sem emlékeznek, hogy a két színész valaha egy párt alkotott, a válásuk és a kapcsolatuk annyira nem kavart nagy port. Nem is volt hosszú viszony az övék, mindössze két évig tartott, és 2010-ben váltak el útjaik egymástól. Házasságuk végéről közösen adtak ki nyilatkozatot azután, hogy felröppentek a pletykák és persze a találgatások. A két színész azonban nem teregette ki a szennyest.

Scarlett Johansson és Ryan Reynolds Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Anna Faris és Chris Pratt

Minden rajongó megdöbbent, amikor a pár bejelentette, hogy elválnak egymástól. Ahogy azonban a kapcsolatuk részleteit, a válásukat sem osztották meg a nyilvánossággal. Körülbelül 8 évnyi házasság után, 2017-ben közölték a nyilvánossággal, hogy külön utakon folytatják, hivatalosan 2018 végén zárták le a házasságukat, és ez minden, amit tudunk. Azóta már mindketten tovább is léptek, Chris Pratt Katherine Schwarzeneggerrel alkot egy párt.

Chris Pratt és Anna Faris Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Jason Merritt/Term

Reese Witherspoon és Ryan Phillippe

A színésznő mindössze 21 éves volt, amikor megismerkedett Ryan Phillippe színésszel, de nem sokkal később, 1999-ben össze is házasodtak, és még abban az évben megszületett első közös gyermekük, Ava, 2003-ban pedig a második, Deacon. 2007-ben azonban mindenki legnagyobb meglepetésére úgy döntöttek, hogy elválnak egymástól. Mindketten büszkék arra, hogy a válással járó fájdalom ellenére sikerült méltósággal lezárni a kapcsolatukat, gyermekeiket pedig közösen nevelik, és a mai napig a legnagyobb tisztelettel beszélnek egymásról.

Ryan Phillippe és Reese Witherspoon Forrás: FilmMagic/Michael Loccisano

Jennifer Lopez és Marc Anthony

Amikor 2004-ben kimondták a boldogító igent, mindenki úgy érezte, kapcsolatuk az égben köttetett: a latin díva megtalálta a hozzá leginkább illő férfit. Álomszerű viszonyuk azonban nem tartott holtomiglan-holtodiglan. 2011-ben elváltak egymástól, de ikreiket közösen nevelik. Természetesen ők sem nyilatkoztak válásukról, azt azonban leszögezték, hogy házasságuk előtt is barátok voltak, és a válásuk után is azok maradtak. Habár röppentek fel pletykák arról, hogy komoly szakmai összecsapások vezettek a kapcsolatuk végéhez, ezt egyik fél sem erősítette meg sem akkor, sem azóta.

Marc Anthony és Jennifer Lopez Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Jason Merritt/Term

Gwyneth Paltrow és Chris Martin

A szőke színésznő és a Coldplay frontembere 2003-ban kötötték össze hivatalosan is az életüket, több mint 10 év házasság és két közös gyermek után 2014-ben pedig elváltak útjaik egymástól. Kapcsolatukat sikerült példás módon lezárniuk, közösen kiadott közleményükben azt hangsúlyozták, hogy a válásukat is megtartják maguknak, ahogy a házasságuk részleteit is. Gyermekeiket egyetértésben és együtt nevelik azóta is.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin Forrás: 2014 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.