Horváth Tamás és édesapja között nagyon megromlott a viszony. A férfi kitálalt kapcsolatukról.

Horváth Tamás édesapja azt állítja, azóta romlott meg kapcsolata fiával, mióta megismerte feleségét, Andit.

dancing with the stars 2020 HORVÁTH TAMÁS TomiForrás: TV2

Az édesapa azért állt ki a nyilvánosság elé, mert szerinte a fia napokban kiposztolt fotója, ahol megmutatta a düledező házat, amiben felnőtt, nem fedi a valóságot.

„Azt mondta, ez a család már nem viszi előre. Mondtam neki, hogy én bármitől megvédem, de attól, amit a sorstól vagy a karmától kapni fog azért a rengeteg hazugságért, ami elhagyja a száját, attól nem fogom tudni. Horváth Tamás egy agymosott ember. Eleinte még jártak hozzánk és szívesen is láttuk Andikát is, aztán egyik napról a másikra elfordultak tőlünk, mert jóban maradtunk Tomi volt barátnőjével. Milyen viselkedés ez?" - fakadt ki a Blikknek az édesapa.

„10 éves koromig éltem Tamásiban, abban a házban édesanyámmal és a nagypapámmal. Valóban nem tartom a kapcsolatot édesapámékkal, de ennek megvan az oka. Úgy gondolom, minden családban vannak konfliktusok, de ez nem a nyilvánosságra tartozik. Én jelenleg minden energiámmal a versenyre, a feladataimra koncentrálok" - reagált diszkréten az énekes, aki feszített erővel készül hétről-hétre a Dancing with the stars élő adásaira.