Soma vallomása: férje szerelmes lett egy sokkal fiatalabb nőbe

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
házasság Soma szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma szerint hazudik, aki állítja, a házasságában mindig minden rendben van. Náluk is voltak hullámvölgyek, kiderült, férje anno beleszeretett egy fiatalabb nőbe...

Soma Mamagésa már 30 éve van együtt férjével Gyurival, szerinte egy ilyen hosszú házasságban kizárt, hogy ne legyenek hullámvölgyek. Náluk is voltak, a legmélyebb gödörből egészen hat évig tartott kimászniuk.

Soma férje, Gyuri szerelmes lett valaki másba. Fotó: Tuba Zoltán [origo]

„Én hozott minták és a személyiségem miatt sokig elképesztő mohósággal, nyitottsággal, zabolátlanul élem, főleg, ha szerelemillúziókat gyártottam.

Gyurinak majdnem meghasadt a szíve, komolyan vette, hogy el akarok válni, és miután elengedett, szerelmes lett egy jóval fiatalabb lányba. Hirtelen magabiztos, sugárzó lett, számomra is vonzóbbá vált. A szerelem már két éve tartott, amikor fejet hajtottam a döntése előtt, és elhatároztam, elengedem.

Ekkor jött rá, hogy véget vet annak a kapcsolatnak, mert én vagyok a párja, és ezek után egy egészen más szintre emelkedett a kapcsolatunk" - mesélte Soma Story Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.