Katalin hercegné biztonsági tervet eszelte ki arra az esetre, ha Vilmos szakít vele

Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images -
Katalin hercegné Vilmos herceg szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már elképzelhetetlen tűnik az, hogy Katalin nem volt biztos Vilmos érzéseiben. A herceg és a hercegné ma már a világ első számű álompárja, ám nekik sem indult minden zökkenőmentesen. 

Olyannyira, hogy Katalin tervet eszelt ki arra az eshetőségre, ha a jóképű Vilmos búcsút intene neki. Ugyanis Cambridge-hercege sokáig nem akarta igazán elkötekezni magát, nem hogy házasságot kötni. Vilmos tudta, hogy alaposan meg kell fontolni kivel köti össze az életét, hiszen nem akart úgy járni, mint a szülei.

Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images

A szerelmes pár a kezdetektől fogva a rivaldafény kereszttűzében volt, és Katalin sokszor piszkálták azzal, hogy ő semmit se tett le az asztalra. Úgy vélték csak azon jár az esze, hogy mikor kéri meg a herceg a kezét.

Ezért be akarta bizonyítani, hogy nem csupán ennyiből áll az élete. Épp ezért számos jó munkát szerzett magának, mielőtt hercegnő lett, ami rendkívül jót tett az imázsának. Sőt, ez egy fajta biztonsági terv is volt, arra az esetre, ha Vilmos mégis szakítana vele - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.