Dancing with the Stars: két versenyző koronavírusos lett, így nem állhattak színpadra - Videó

színpad Dancing with the Stars Osvárt Andrea verseny koronavírus Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 már a szombati adás előtt beharangozta, hogy két páros nem áll színpadra, arról viszont akkor még semmit nem lehetett tudni, kik azok, és mi okból. 

Istenes László szombaton nem Czina Boglárkával lépett színpadra, hanem új partnerével, Váradi Martinával. Nemcsak a műsorvezető párcseréje miatt volt rendhagyó a tegnapi adás, de azért is, mert a koronavírus miatt két páros nem léphetett színpadra.

Marsi Anikó és Osvárt Andrea koronavírus tesztje is pozitív lett, így helyettük két már kiesett páros tért vissza a Dancing with the Starsba: Győrfi Dániel és Stana Alexandra, valamint Emilio és Tóth Orsolya.

A Tények műsorvezetője telefonon, Osvárt Andrea pedig neten keresztül jelentkezett be, és elmondták, hogy érzik magukat.

"Hála az égnek a betegségen túl vagyok, nincsen semmi bajom.

A kötelezőségeken túl kell esni, hiányoznom kell, de alig várom, hogy visszatérjek hozzátok. Igazából csak annyit tudok üzenni nektek is és a nézőknek is, hogy nagyon-nagyon vigyázzatok magatokra, egymásra. Ahogy minden áldott este a Tényekben is elmondjuk: tartsátok be a kötelezőségeket, a szabályokat, tudjátok, hogy miről van szó"

-mondta Marsi Anikó

"Nem érzem magam betegnek, úgyhogy nagyon rossz érzés, szívesen ott lennék veletek, és táncolnék.

Muszáj ezt a 10 napot most itthon töltenem a többiek egészsége érdekében, úgyhogy én is azt tudom mondani, hogy nagyon figyeljetek oda a maszk viselésre (...) Nincsenek tüneteim, nem voltam lázas, jól vagyok, de számolom vissza a napokat"

-mondta Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.