Hoppá! Eltűnt Kajdi Csaba Instagram profilja, ez áll a háttérben - Fotó

Cyla feltörték profil Instagram Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas veszteség érte a Nicsak, ki vagyok egyik csapatkapitányát, Kajdi Csabát: Feltörték és gyakorlatilag megsemmesítették az Instagram oldalát.

Kajdi Csaba, Cyla Instagram oldala egyik napról a másikra eltűnt, ami a Nicsak, ki vagyok csapatkapitányát is meglepte, hiszen nem ő törölte le magát, hanem feltörték a profilját.

Cyla azóta csinált egy új profilt magának, ami 24 óra alatt több, mint 44 ezren követőre tett szert.

"Draga arany kovetoim es rajongoim!! Nagyon hianyoztok! A latszat csal! Ugy tunik mintha szuperul lennek, de azert ez enyhe tulzas lenne! Sok mindenre radobbentett, hogy ma elloptak a regi profilomat! Picit olyan erzes mintha betortek volna es elraboltak volna tolem mindent! Titeket, a multam egy darabjat, az identitasomat es a titkaimat! A tehetetlenseg szinte gusba kot, de egy dolog biztos! Nem vettek el tolem a szeretetet amit toletek kapok es az igazan fontos ertekek is meg maradtak nekem! Az Instagram az nem az enyem, azzal nem tudok mit kezdeni! Viszont Annamari es az O szeretete es tamogatasa 1000 insta oldalnal is tobbet er! Figyelj Te is oda az igazi ertekekre, mert azok potolhatatlanok!! Leszunk mi meg nagyon sokan! Szeretlek titeket!" - írta már új profilján Cyla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.