Fluor Tomi és Morcsányi Géza egy rádiós talkshow vendégei voltak, mely során sok mindent megtudhattunk róluk. Tomi többek között elmesélte élete eddigi legnagyob árulását, amit nehezen hevert ki. 

A Wellhello és Fluor Tomi sok mindent megélt már, ám vannak bizonyos események amik egy életre nyomot hagynak. Tomi számára ilyen volt az, amikor a zenekari tagok azt mondták, hogy ők több pénzt akarnak keresni, ezért a háta mögött megvariálták a jogdíjakat, amit Tomi úgy értékel, hogy őt és a többieket akkor egyszerűen megloptak. 

Forrás: www.SandorFegyverneky.com

"Azért vertek már át kiadók, meg történtek már nagy anyagi veszteségek, és azok is megráztak, de az emberi csalódás szerintem mindig durvább. Tudom, ez álszent duma, hogy a pénz nem boldogít, és én azt gondolom, hogy a pénz is boldogít, de azért sokkal jobban boldogítja az embert egy jó kapcsolat, ha jó helyen van, ha jó emberek veszik körül, mint az, hogy a bankkártyáján mennyi a pénz. Ott én igen, azért megreccsentem eléggé, tehát nekem volt egy 3-4 hónapom, fél évem, mire ebből kijöttem" - mesélte Tomi, aki azt is elárulta, hogy ez az ügy még azóta is tart, még csak most fognak eljutni a bírósági perig.