étkezési zavar fogyás szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves Stacy Blair akkor döntött úgy, hogy drasztikus fogyókúrába kezd, amikor lőtt magáról egy szelfit, a képet pedig alaposan megnézte.

Stacynél már egészen fiatalon jelentkeztek étkezési zavarok: bánatában és örömében is tömte magába az ételt, de akkor is evett, ha épp unatkozott. A helyzetet szülei valamelyest képesek voltak kontroll alatt tartani, ám, miután 18 évesen Stacy elköltözött otthonról, súlya hamar elérte a 168 kilót.

A fiatal nő egyszer készített magáról egy szelfit, és akkor döbbent rá, hogy elhízása olyan mérétkű, ami már az egészségét is veszélyezteti. Fogyókúrába kezdett - semmi cukor és széndhidrát -, és így 18 hónap alatt 100 kilót adott le. Azóta teljesen megváltoztatta korábbi életmódját, rendszeresen edz, és odafigyel arra is, hogy mit, mikor és mennyit eszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.