Először mutatta meg kislányát Sandra Bullock - Videó

adomány Sandra Bullock kislány koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullock azon hollywoodi sztárok közé tartozik, akik a lehető legtöbbet tesznek azért, hogy megóvják magánéletüket a nyilvánosság elől. Most azonban kivételt tett és megmutatta 8 éves kislányát, Laila-t.

Az Oscar-díjas színésznő volt a vendége Jada Pinkett Smith Red Talk című műsorának anyák napi epizódjában. A koronavírus okozta karanténhelyzet miatt nem személyesen, hanem videóban jelentkezett be Bullock. Mindenki legnagyobb meglepetésére kislányával Lailával együtt, akivel egyszerűen elbűvölően festettek.

A színésznőt nemes gesztusáról is faggatták, hiszen nemrégiben 6 ezer N95-ös maszkot adományozott egy olyan Los Angeles-i kórháznak, ahol főként hátrányos helyzetű, nyomorban élő embereket ápolnak. Mindenképpen segíteni szeretett volna, ezt követően felhívta a gyermekorvosukat, és megkérdezte: vajon melyik kórházat volna érdemes támogatni? A doktor utánanézett, és ezt az intézményt javasolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.