Magára maradt Szilágyi István súlyosan beteg özvegye, Jolika néni

Forrás: Ripost -
betegség özvegy Jolika néni színész tüdő kórház Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István özvegye, Jolika néni úgy érzi, egyedül maradt a bajban és egyik családtagjára sem számíthat. 

Az özvegy, Jolika néni három hete kórházban van, nagyon súlyos beteg.

"Hetek óta kórházban vagyok. Most hoztak ki egy szörnyűséges vizsgálatról. A tüdőm a beteg, a bal oldalin sötét foltot látnak. Borzasztó volt, ahogy lenyomtak valamit, amin keresztül vizsgálódtak. Most félek, hogy esetleg nem fognak hazaengedni hétvégén, mint ahogyan arról eredetileg szó volt. Pedig már szóltam a jótevőmnek, Baricz Dezsőnek, hogy vigyen haza! Másra úgy sem számíthatok csak rá"

- mesélte Jolika néni a Kiskegyednek.

Szilágyi István özvegye, Jolika néni hetek óta kórházban fekszik Forrás: Ripost

Nemcsak a betegségtől retteg Jolika néni, hanem attól is, hogy mi lesz vele, hogyha hazaengedik, egyelőre nem tudja ki fog majd róla gondoskodni.

"A család nem tud a betegségemről, ugyanis nem is tartjuk a kapcsolatot. Ha hazamegyek, hideg lesz a házban, ha csak Dezső nem segít, de ő is már csak ritkábban tud jönni. Hogy miből lesz a gyógyszerem kiváltva, a tűzifa megvéve, az is jelen pillanatban még rejtély. Mondjuk ki: egyedül vagyok. Ha Dezső nem lenne, nem is tudom, mi lenne velem" - mondta szomorúan az özvegy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.