Bálizs Anett elvesztette hű társát, sírva mesélt a tragédiáról - Videó

színésznő Bálizs Anett házi állatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálizs Anett egy nagyon jótékony megoldást választott arra, hogy feldolgozza kedvence elvesztésének traumáját. 

14 év után vesztette el szeretett kisállatát Bálizs Anett, aki természetesen még nem tudta feldolgozni a történtek okozta fájdalmat, ám egy igen kreatív és jótékony terápiás megoldást választott a gyász csillapítására.

"Két hétig a bánatomba voltam temetkezve, és ha láttam is egy kiskutyát, zokogásban törtem ki" - mondta a Jóban rosszban sztárja, aki most is a könnyeivel küszködött, mikor meglátott a stúdióban egy korábbi közös képet a kutyájával.

A Mokka vendégeként nem csak Anett, hanem az Ürömi Állatotthon menhelyvezetője, Szűcsné M. Adrienn is megjelent, aki elárulta, nagyon jó tapasztalatai vannak a terápiás kutya gondozással kapcsolatban. Anett bevallotta, hogy noha nagyon szomorúan és elkeseredetten érkezett az Ürömi Állatotthonba, szeretettel feltöltekezve távozott, ami sokat segít neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.