Valóságos horrorfilmben élt Solti Ádám: "Összeszorult gyomorral mondogattuk..."

Forrás: Facebook/Solti Ádám -
Solti Ádám kísértet paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám olyan megmagyarázhatatlan és rémisztő dolgokat élt át az egyik albérletében, amelyeket a mai napig nehezen tud feldolgozni. Nem csak ő, akkori párja, és lakótársa is megtapasztalta a paranormális jelenségeket.

Sokan számolnak be arról, hogy különös dolgokat tapasztaltak, amelyekre nincs logikus magyarázat, de amit Solti Ádám átélt, az horrorfilmbe illő. Ugyanis az egyik albérletükben, mintha rajtuk kívül valaki más is élt volna még velük...

„Az akkori barátnőmmel albérletben laktunk. A házban pletykáltak a lakás történetéről, hogy egy korábbi lakó öngyilkos lett. Nem otthon, hanem a Moszkva, a mostani Széll Kálmán téren. Felgyújtotta magát... Nagyon kevés pénzünk volt, ezért tipikus 'egyetemista' megoldást alkalmaztunk: egy bérlőtárssal megosztoztunk a lakbéren. Két méter magas, hihetetlen izmokkal rendelkező pali volt. (...) Már csak ezért is égett belém az a kép, amikor egyszer hazaértünk a párommal a nyaralásból, és ő erőből kirántotta a szobája ajtaját, majd rémülten nekünk szegezte a kérdést. 'Úristen, ti csak most érkeztetek meg?'" – a férfi ugyanis azt hitte már előző este megérkeztek, hiszen éjszaka tisztán hallotta, hogy valaki járkál kint, és a villanyokat is kapcsolgatta.

„Ott állt velünk szemben egy izomkolosszus, és hófehér volt, annyira rettegett. Hiába kerestünk, nem találtunk magyarázatot a jelenségre" - mesélte a színész a Best Magazinnak.

Solti Ádám hátborzongató paranormális jelenségeket élt át. Forrás: Facebook/Solti Ádám

De nem csak a lakótársra, hanem Ádám maga is átélt néhány rémisztő pillanatot, ami arra utalt, nincsenek egyedül.

Odakaptam a tekintetem az ajtóhoz, és valóan ott himbálózott benne egy kulcscsomó.

Mivel egy idő után ez már elviselhetetlenné vált, Ádámék úgy döntöttek, hogy elköltöznek. Igyekeztek elfelejteni a történteket, de a mai napig is elfogja őt a borzongás, ha eszébe jut.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.