Majka továbbra is kórházban marad: "Sajnos, megjött a Covid-tesztem, az pozitív, egyelőre még covidos vagyok” - Videó

videó Majka rapper kórház koronavírus pozitív teszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű rapper, Majka továbbra is kórházban van koronavírus-fertőzés miatt. Legutóbbi videójából kiderült, hogy két hét után ismét pozitív lett a koronavírustesztje. 

Továbbra sem engedik haza a kórházból az ózdi fenegyereket, Majkát, aki ismét pozitív koronavírustesztet produkált. Bár néha jobban érzi magát a kétgyermekes apuka, koránt sincs jól sem testileg, sem lelkileg.

„Két nappal ezelőtt jobban éreztem magam, de akkor sz.rabbak voltak az eredményeim. [...] Olyan fajta fáradtság van rajtam tegnap óta, hogy azt elmondani nem lehet.

Az van, hogy nem is nagyon éreztem még ilyen fáradtságot, tényleg annyira leteper a dolog, hogy gyakorlatilag nem tudsz mit kezdeni ezzel.

[..] Érzem a tüdőmben, hogy kicsit úgy feszít még, egy kicsit meg vagyok ijedve, de a dokik azt mondják, minden olyan eredmény, ami a tüdőgyulladásra utal, az nem gáz" - mesélte online bejelentkezésében Peti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.