Megszólalt a barátja: ilyen állapotban van most Balázs Fecó

Forrás: MTI/Mónus Márton -
Balázs Fecó koronavírus Dj Dominique
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Balázs Fecó kórházba került, miután elkapta a koronavírust. A zenész felesége pedig DJ Dominique-ot azaz Várkonyi Attilát hatalmazta fel arra, hogy tájékoztassa a rajongókat.

A legendás énekes és Attila régóta jó barátságot ápolnak, a dj még szombaton a kórházba kerülést követően is tudott beszélni vele, akkor árulta el Fecó, hogy elkapta a vírust.

„Most mélyaltatásban tartják az orvosok, lélegeztetőgépen van. A hétvégén, szombaton került kórházba, még beszéltem is vele aznap, de csak annyit mondott, hogy elkapta a koronavírust, pozitív lett a tesztje. Utána már a felesége hívott fel, hogy romlott az állapota" – nyilatkozta a Ripostnak Dj Dominique,aki hozzátette, hogy folyamatosan hívogatják és a Kossuth-díjas énekesről érdeklődnek.

Forrás: MTI/Mónus Márton

Az aggodalom pedig teljesen érthető, hiszen Fecó életkora és korábbi szívműtétei miatt a veszélyeztetett kategóriába tartozik.

„Mindenki hív, és tényleg nagy az aggodalom. Megállás nélkül csörög a telefonom. Jó érzés, hogy ennyien gondolnak rá, szorítsunk érte" – mondta Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.