Így még nem láttad Kandász Andreát: szexi fotókon mutatta meg formás testét

szexi Kandász Andrea Moulin Rouge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán szexi fotók készültek Kandász Andreáról! A tévés visszanyerte önbizalmát, mióta egy a palesztin népgyógyászatban használt receptúrának köszönhetően mára már több mint 20 kilótól szabadult meg, ezért egy rég eltemetett arcát is újra meg merte mutatni.

Kandász Andi szívéhez kifejezetten közel áll a Moulin Rouge hangulata, így nemrég az ezt megidéző ruhákban állt kamera elé.

„Minden nőnek ezer arca van, és én rendkívül boldog vagyok, hogy újra meg tudom mutatni ezt is. Büszke vagyok rá, hogy mostanra már 22 kilót adtam le egy gyógynövény összeállítás segítségével, és a fogyásomnak hála újra felvehetek ilyen ruhákat, hiszen ezt a női szerepemet az elmúlt időszakban nem mertem megmutatni. Nyáron, amikor elkezdtem a kúrát Keleti Andi tanácsára, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan ekkora eredményt tudok elérni. Persze a férjemnek a kis kibuggyanó hurkáimmal is tetszettem, de én nem voltam elégedett. És ez a lényeg. Egy ilyen ruha viselése azt üzeni, hogy „jól érzem magam a bőrömben.

Szeretem, hogy ilyen sokszínű tudok lenni: anya, háziasszony, dolgozó nő, műsorvezetőként díva, de néha kukta is, de mindemellett egy érzéki, szexi, szerelmes nő.

A férjem, mivel imád, minden súlycsoportomban vonzónak talál, de, ha én magamat nem annak látom, akkor sok mindenben akadályoz a párkapcsolatban is. Engem. Nem a férjemet. 23 éve szeretjük egymást szenvedélyesen. Fenntartjuk a tüzet. Erre nagyon figyelünk. Például szerepjátékokat is szoktunk játszani, amelyek során a Moulin Rouge ruhák is előkerülnek néha." – mondta a műsorvezető, aki gyerekkora óta rajong a híres francia mulató világért, ahol extravagáns táncosok fantasztikus és olykor megbotránkozató revüműsorokkal kápráztatták el a közönséget.

Forrás: Andras Lung Photography@2016/ Andras_Lung_Photography@2015

"Az esküvői ruhám is ilyen volt: bordó-fehér, szexi. Imádok táncolni, tini koromban órákig el tudtam nézni a Moulin Rouge produkcióit, jártam is ott. Imádom a 19. századi francia irodalmat, nagyon érdekel a táncosnők misztikusnak tűnő élete.

Természetesen itt nem arra gondolok, hogy sokszor kihasználták őket, mert a ledérséget könnyvérűséggel azonosították, hanem a művészetükről beszélek, amely persze rendkívül nőies, nagyon erotikus.

Talán pont ennek hatása az, hogy eredetileg musical színésznőnek készültem, de 4 évente indult csak ez az osztály a főiskolán, így nem volt türelmem kivárni és a másik álmomat valósítottam meg, így lettem tévés" – tette hozzá Kandi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.