Szédületes formában van a csinos műsorvezető - Fotó

édesanya fotó diéta bombaforma Szabó Zsófi fogyás futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meseszép műsorvezető és édesanya, Szabó Zsófi kitűnő formában van. Közösségi oldalára feltöltött fotóin bámulaton fest, amit többek között a rendszeres mozgásnak és a tudatos táplálkozásnak köszönhet. 

Szabó Zsófi mióta édesanya egyébként is folyamatosan mosolyog és teljesen kivirult. Ehhez pedig csak hozzátesz az az átalakulás, amely az elmúlt hónapokban történt vele.

Zsófi életében mindig fontos szerepet játszott a sport, a lovaglás, amit most már rendszeresen beépít a mindennapjaiba. Emellett nagyon ügyel az étkezésére is, ami szemmel látható fejlődést mutat, hiszen soha nem volt még ilyen jó formában az édesanya.

Szabó Zsófi kiváló formában van Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

"Sokáig húztam a dolgot, mindig találtam valamilyen kifogást, miért nincs időm sportolni, de örülök, hogy végre felvettem a futócipőt. Rengeteg energiát és sikerélményt ad" - mondta korábban a Blikknek Zsófi.

Az elképesztő fotók megtekintéséhez kattins ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.