Szabó Zsófi ősanyának érzi magát, könyvek nélkül neveli kisfiát - Videó

óvoda Szabó Zsófi kisgyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi a Családvarázs című, Youtube-os műsor vendége volt, ahol kiderült: a műsorvezető kisfia óvodás lett.  Így az első nap nehézségeiről és izgalmairól mesélt.  

Zsófi kisfia, Mendel nagyon élvezte az első ovis napot, egésznap játszott, délután pedig haza sem akart menni, persze ehhez hozzájárult az is, hogy anyukája végig vele volt. Az utána lévő napokban azonban már nem tudott végig vele lenni, amikor ez tudatosult a kisfiúban, pityeregni kezdett , de az óvó nénik hamar megvigasztalták.

„Belül azt gondolom, hogy ősanya vagyok, mert minden a gyerekről szól, és nem a lexikonok szerint csinálok mindent, hanem ahogy érzem, ahogy ösztönösen jön. Nyilván vannak jó tanácsadóim, akiknek fontos a véleménye és ha valamiben bizonytalan vagyok megkérdezem őket, de mégis inkább az ösztöneimre szeretek hallgatni" - mesélte Zsófi.

A műsorvezető rendkívül hálás, hogy anya lehet és Mendel megadatott neki. Örülne, ha egy kistestvér is összejönne, hiszen úgy véli a legnagyobb ajándék, amit adhat egy anya a gyermekének az a testvér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.