Újabb sorscsapás érte Pécsi Ildikót: gyászol a színésznő

elvesztés színésznő gyász Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete talán legnehezebb időszakán megy keresztül Pécsi Ildikó. A színésznő nyáron vesztette el imádott férjét, Szűcs Lajost, most pedig újabb veszteséggel kell szembenéznie.

Pécsi Ildikó rajongásig szerette két vizsláját, Angie-t és Prücsit, akik még a legnehezebb időszakban is a színésznő mellett álltak. A 14 éves Angie nemrég elpusztult, így érthető, hogy Ildikó felfoghatatlan fájdalmat érez.

„Ildikó élt-halt a kutyáiért, nem csoda, hogy teljesen összetörte őt Angie elvesztése. Persze tudta, hogy az imádott házi kedvenc már idős, hiszen tizennégy éves volt. Ildikó most egész nap csak pityereg, hiszen a vizslák voltak a legnagyobb támaszai az életben, hihetetlen, feltétel nélküli szeretetet kapott tőlük, és ő is úgy érezte, erősnek kell maradnia, hogy gondoskodni tudjon róluk. Most nagyon nehéz neki"

– mondta a Ripostnak a színésznő egyik barátja, aki nagyon aggódik a színésznőért.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.