Koronavírus - 100 év feletti személy gyógyult fel a vírusból

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
betegek Operatív Törzs koronavírus idősek gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma délelőtt megtartotta sajótájékoztatóját az Operatív Törzs, ahol a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos legfrissebb információkat ismertették.

Az Operatív Törzs ma délelőtti sajtótájékoztatóján a Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetője, Galgóczi Ágnes elmondta, hogy eddig 1 601 203 tesztet végeztek el.

Mintát vesznek egy dolgozó orrnyálkahártyájáról a koronavírus-fertőzöttség megállapítására szolgáló tesztelésen a Budafok-Tétényi Önkormányzat Egyesített Bölcsődéjében a XXII. kerületi Leányka utcában Forrás: MTI/Illyés Tibor

A bölcsődei, óvodai, iskolai és szociális dolgozók körében végzett célzott csoportos tesztelés összesített eredménye jövő hét elején várható - írja a Bors.

Az osztályvezető arról is beszámolt, hogy a gyógyultak között akad olyan idős személy is, aki felépült a koronavírus-fertőzésből.

Ez alapján pedig elmondható, hogy nem ritka az, hogy valaki idős korban is felgyógyul a fertőzésből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.