Pásztor Anna mindent belead a felkészülésbe, hogy szombatonként a legjobb formáját tudja nyújtani a Dancing eith the Stars műsorában. 

Pásztor Anna hétről hétre lenyűgözi a nézőket és a zsűrit is a Dancing with the Stars műsorában nyújtott alakításával, és habár mindig vidámnak látjuk, a felkészülés sokszor hatalmas megpróbáltatás a számára. 

Pásztor AnnaForrás: Pásztor Anna/Instagram

„Egy héttel előre tudjuk meg, hogy mit kell a következő alkalommal táncolnunk. Vasárnap lemegyünk a próbaterembe és én szörnyethalok. A táncpartnerem, Gyuri, mindig ilyenkor mutatja meg a lépésanyagot. Én nem táncoltam sem latin, sem standard táncokat, Gyuri pedig eláraszt ezekkel. Szerdára az szokott lenni, hogy feladom, aztán látom Gyuri szemén, hogy ő is. Ekkor van az első szárazpróba is, amikor kamerába mutatjuk meg, hogy mit tudunk. Ilyenkor az szokott lenni, hogy mint egy zsákot cipel magával, visz amerre menni kéne. Aztán az ideg, a keserv, a megfelelési kényszer, a tánc és az élet szeretete szombatra összerántja az egészet" – vallotta be Pásztor Anna, aki abból sem csinál titkot, hogy néha eltörik nála a mécses. „A tánctanuláskor nem homályosság van néhány napig, hanem konkrétan sírunk. Én minden héten másért sírok. Van, hogy sérülés miatt, mert egy bordaközi izomhúzódás 4 hét és olyan, mintha egy konyhakést beszúrnának a bordáid közé. Így emelnek, így csinálod a táncot...Van, amikor azért, mert szembesülsz vele, hogy nem tudod, nem áll össze. És van, amikor emocionálisan van valami a tánccal kapcsolatban. Nekem a bécsi keringő ilyen volt, mert el kellett engednem a vezetést. Ez számomra nehéz, zenekart vezetek, családanya vagyok. Nehéz hátradőlnöm és a törékeny női énemet elővenni" – mondta az énekesnő, aki kirobbanó formába hozta magát. Azt már megtanultam, hogy akkor működöm jól, ha a testem könnyű és ezáltal irányítható. Ha megeszem egy cupákot attól nem lesz az, de ha vacsorára tonhalsalátát eszem, akkor másnap van energia. A próbák előtt jöhet a zab és a szárított gyümölcsök. Fellépések előtt pedig már csak egy fehérje szelet, dupla kávé és irány a parkett. Ahhoz, hogy jól működjek a táncban, vissza kellett hoznom magamat 55-57 kg-ra, ezt csak így lehet" – tette hozzá a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának Pásztor Anna.