Alig pár nap és elérkezik az év várva várt ünnepe, a karácsony, így aki még nem kezdte el beszerezni az ajdánékokat, az ünnepi vacsorához szükségez alapanyagokat vagy a szaloncukrokat, az ne késlekedjen tovább. Főleg azért sem, mert kiderült, hogy a koronavírus ellenére is nagy a kereslet idén is a szaloncukrokra, pláne a zselés ízesítésűekre, amiről, ha nem vagyunk elég gyorsak, akár le is maradhatunk.

A különböző kereskedelmi láncok kissé pesszimistán várták az idei karácsonyi időszakot a koronavírus miatt, de vannak olyan területek, ahol egyáltalán nem érződik a vírus hatása. Az édességek esetében a kereslet hasonló mértékű, mint a korábbi években - írja a Nuus.

A zselés szaloncukor idén is nagy slágerForrás: Life.hu

 A szaloncukrok évek óta óriási kedvencnek számítanak a kaárcsonyfa alatt, így azt mindig keresik a boltokban az emberek. Évről évre egyre nagyobb a választék, többféle ízesítésben, vegán és paleolit formában is kaphatóak már.

A nagy választék ellenére azonban örök sláger  a zselés szaloncukor, amivel kapcsolatban már most jeleztek a gyártók, hogy a zselés szaloncukrok iránti keresletet a piac nem fogja tudni kielégíteni, így érdemes időben kapcsolni és minél előbb beszerezni.