Apás szülésre készül Hódi Pamela és férje, Tóth Bence

Forrás: Tóth Bence/Instagram -
Hódi Pamela terhesség apás szülés Tóth Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és férje, Tóth Bence a koronavírus ellenére is életük legboldogabb időszakát élik, hiszen a gyönyörű feleség szíve alatt hordja első közös babájukat. Az újdonsült házaspár már előre készül a kicsi érkezésére, tervük szerint az apuka végig bent lesz a szülőszobában. 

Hódi Pamela és férje, Tóth Bence nagyon örültek, mikor kiderült, hogy úton van első közös kisbabájuk. Az anyuka és a leendő apuka is szeretné, ha Bence jelen lenne a pici születésénél, még annak ellenére is, hogy a férfi nem bírja a vér látványát.

Hódi Pamela és Tóth Bence izgatottan várják első közös gyermekük születését Forrás: Instagram/Tóth Bence

"Alapvetően az injekciós tűtől is rosszul vagyok és a vértől is irtózom. De felszívom magam és félreteszem ezeket a rossz gondolatokat.

Egy kisgyermek világrahozatala fájdalommal jár, ezért nekem is le kell küzdenem a félelmeimet. Fogni szeretném a feleségem kezét a szülőszobán és én szeretném elvágni a köldökzsinórt"

- mesélte a Hot! magazinnak adott interjújában a leendő apuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.