Rengeteg terve van az új évre Weisz Fanninak

Forrás: Weisz Fanni / Instagram -
Weisz Fanni tervek 2021 változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni számára óriási változásokat hozott a 2020-as év, de úgy érzi, ezek csak megerősítették abban, hogy soha ne adja fel és kövesse az álmait. 

A gyönyörű modell, Weisz Fanni 2020-as éve nagyon emlékezetes volt, ebben az évben váltak el férjével közös útjaik, de azóta rátalált a szerelem és sikerült édesanyjával is rendeznie a kapcsolatát.

Fanni most úgy érzi nagyon kiegyensúlyozott, aminek köszönhetően rengeteg terve van a jövőre nézve, többek között egy saját ruhamárka éltre keltése is.

„Weisz Fanni emberileg természetesen akkor is az lesz, aki volt, az pedig, hogy mit hoz a jövő, valójában csak azon múlik, hogyan tudok a lehetőségeimmel élni.

Most nagyon sok a felkérésem, de a régi álmaim is szeretném elkezdeni megvalósítani.

Azt gondolom, igenis fontos tervezni, most pont egy ilyen tervezési folyamatban vagyok" - mesélte a Ripostnak a modell.

Fanni korábban közösségi oldalán tanította jelelni a követőit, amire az utóbbi időben nem volt ideje, de a jövő évben ezt sem szeretné elhanyagolni.

"Már sokan kérdezték, mikor indul újra, ennek nagyon örülök, hiszen a jelnyelv az anyanyelvem, és nagyon fontos része az életemnek. Hamarosan folytatódni fog, erre ígéretet is tettem.

Hétéves korom óta tanultam és gyakorlom a hangos beszédet, de miután két évig egyáltalán nem használtam, nagyon sokat felejtettem.

A gyakorlást úgy kell elképzelni, hogy amit hallok, azt ugyanúgy próbálom kiejteni, mint egy idegen nyelv tanulásánál. Tanulom a hallottakat értelmezni is, ez nagyon nehéz." - mesélte izgatottan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.