Véget ért Weisz Fanni házassága

Forrás: Instagram/realweiszfanni -
Hajmásy Péter házasság Weisz Fanni válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongóknak már korábban feltűnt hogy Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter egy ideje nem osztanak meg közös fotókat a közösségi oldalaikon, most pedig kiderült: ennek az az oka, hogy tönkrement a házasságuk. Azt, hogy különválnak útjaik, mindketten az Instagramon tették közzé. 

Két év után válik Weisz Fanni és férje. Az Instagramon arról írnak, hogy továbbra is számíthatnak egymásra, valamint elmondták nem volt harmadik fél a kapcsolatukban.

Fanni és Péter 7 évig alkottak egy párt, 2018-ban házasodtak össze, és nemrégiben még a gyerekvállalásról beszéltek.

"Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott!" - írta többek között az Instagramon Fanni.

Forrás: Instagram/realweiszfanni

"...eddig húztuk a dolgokat hátha vissza jön az a szikra ami kell hogy együtt lehessünk úgy ahogy 7évig!
Még mielőtt valaki rosszra gondolna,nincs harmadik fél..mindig is tiszteltük egymást és ezek után is így lesz! Soha nem gondoltam volna hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit,de sajnos van benne igazság! 7 éve vagyünk együtt jóban-rosszban,rengeteg mindent megéltünk együtt!
Nem nagyon tudok mit írni csak annyit hogy SZERETLEK BABA! Köszönöm,hogy a férjed lehettem,a rengeteg közös emléket..,és tudod hogy mindig számíthatsz majd rám!" - posztolta Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.