Újból megnősül: 80. születésnapján veszi el szerelmét a magyar énekes

esküvő házasság eljegyzés Dobos Attila születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Zsuzsi egykor férje, Dobos Attila tavalyi infarktusa után szeretett bele Erzsóba, aki igazi társa az énekesnek, hiszen ápolja is a férfit, valamint a munkában is aktívan részt vesz.

Dobos Attilában éjfél után fogalmazódott meg, hogy soha többé nem akar Erzsó nélkül élni és ötödszörre is meg akar házasodni.

Dobos Attila, zeneszerző, táncdalénekes Fotó: Hirling Bálint [origo]

"Erzsót az interneten ismertem meg, egy közös ismerősünk oldalán figyeltem fel rá. Láttam, hogy vannak a YouTube-on dalai. Isten áldotta gyönyörű hangja van.(...) Akkor terveztem el, hogy egyengetni szeretném a karrierjét, így találkozóra hívtam. A közös munka mellett kezdtük egyre közelebb kerülni egymáshoz, főleg azután, hogy 2020 januárjában lábon kihordtam egy infarktust. Szükségem volt egy ápolónőre, aki állandóan velem van, mert a betegségem után sajnos visszamaradt egy állandó szédülés, így nem igazán merek egyedül maradni a lakásban.

Erzsó ekkor költözött hozzám, hiszen az egyik szakmája ápolónő, így szerettünk egymásba. Bevallom, hogy először Erzsó külseje tetszett meg, nagyon csinos asszony, aztán megismertem a természetét is. Ő olyan kedves, segítőkész, alkalmazkodó, kellemes ember, hogy teljesen oda vagyok tőle. Én, aki megharcoltam Mary Zsuzsi tüzes személyiségével is, elhihetik, hogy mindent tudok a női lélekről, és most nagyon tudom értékelni a csendet és a nyugalmat."

A szerelmesek még idén, lehetőleg Attla születésnapján, vagy annak környéné szeretnének összeházaosdin, méghozzá ott, ahol Dobos Attil aszülei is egybekötötték életüket, őt pedig megkeresztelték, a budapesti Fasori református templomban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.