Dancing with the Stars Tóth Orsi tánc Gabriela Spanic Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes elárulta, nagyon jó kapcsolat alakult ki közte és Gabriela Spanic között, sokat beszélgettek a vallásról. A világsztár mindenképpen szeretne visszatérni Magyarországra, Emilio pedig alig várja, hogy vendégül láthassa otthonában.

Emilio sokat köszönhet a Dancing with the Stars-nak, azóta is az élete része a tánc. Sőt lánya is elkezdett gyakorolni.
„Annyira sokat köszönhetek a táncnak. Alapvetően sem vagyok egy szomorú, depressziós típus, de amióta a tánc az életem része lett, még inkább mosolyra húzódik a szám. Meghallok egy pörgősebb dalt, aztán már táncolnék is. Tóth Orsival azóta se szakadt meg a kapcsolat, alig várom, hogy eljárhassak az óráira és tanuljak, fejlődjek még. Tina is csatlakozik majd, Vivike pedig a műsor óta csakis a táncra fókuszál. Karácsonyra táncruhát és tánccipőt kért a Jézuskától, azóta lelkesen gyakorol minden nap!" – árulta el a sztár a Blikknek.

Emilio azóta is táncol Tóth Orsival. Forrás: TV2

Ő is és táncpartnere, Tóth Orsi is nagyon jó viszonyt ápoltak Gabriela Spanic-kal. A táncosnőnek nem okozott gondot a nyelv.
„Évekig Spanyolországban éltem, táncot tanítottam, így remekül megértettük egymást Gabyval. A mai napig tartjuk a kapcsolatot, karácsonykor is váltottunk üzeneteket. Nagyon szeretett itt lenni, azt mondta, 36 éves pályafutása során sehol nem kapott ennyi kedvességet, segítőkészséget, szeretetet, mint itt, nálunk. Tervezi, hogy visszatér Magyarországra" – mondta Orsi.

Gabriela Spanic vissza szeretne térni Magyarországra. TV2

Emilio alig várja, hogy a Paula és Paulina színésznőjét az otthonában vendégelhesse meg.
„Gabyval a valláson keresztül kapcsolódtunk össze, ő is mélyen hívő. Orsika nagy segítségünkre volt a tolmácsolásban. Szeretettel gondolok Gabriela Spanicra, aki világsztár létére egy kedves, közvetlen, allűröktől mentes, csupaszív nő. Sokat jelent, hogy megajándékozott egy Bibliával, amit nagy becsben tartok. Alig várom, hogy ismét Magyarországon legyen és vendégül láthassam az otthonunkban. Olyan vendéglátásban és ételekben lesz része, hogy talán vissza se akar majd térni a tengerentúlra" – mesélte az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.