Még mindig sokan támadják őket, Cooky őszintén a korkülönbségről

Forrás: Cooky/Instagram -
Szécsi Debóra Cooky korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 51 éves rádióst és 23 éves kedvesét a mai napig sokan támadják a köztük lévő korkülönbség miatt. Ám Cooky és Debóra kapcsolata csak azt igazolja, hogy ez valóban nem számít.

Két gyönyörű kisfiút nevel Cooky és Debóra a legnagyobb boldogságban. A rádiós korábban maga sem hitte volna, hogy ebben a korban talál majd rá az igazi boldogág. pedig Debóra ezt hozta az életébe korkülönbség ide vagy oda.

Cookyt és Debórát nem zavarja a korkülönbség. Forrás: Cooky/Instagram

"Négy év után is sok rosszindulatú megjegyzést kapunk, de rólunk ez teljes mértékben lepereg. Sem a feleségemet, sem engem nem érdekel, hisz ha valaki, akkor mi és a két gyönyörű gyermekünk pontosak tudjuk, hogy a szerelmünk igaz, nagyon is valódi.

Korábban azt gondoltam, hogy egy ötvenéves, pláne afeletti férfi igencsak korosnak, már-már öregecskének számít, pedig tapasztalatból mondom, hogy egyáltalán nem a világvége. Ilyenkor még bőven élni kell, élvezni az életet s ráérünk majd hetvenévesen megpihenni, visszavenni a tempóból.

Olyan, mintha mind a ketten harmincnyolc évesek lennénk. Én jelentősen fiatalosabb vagyok a koromnál, Debi pedig sokkal komolyabb. Sokszor magam sem hiszem el, hogy ilyen gyönyörű, intelligens és ügyes feleségem van. A nagy nyilvánosság előtt is sokszor szoktam neki szerelmet vallani, mert ha valaki, akkor ő egészen biztosan megérdemli hogy a tenyerén hordozzák. A gyermekeinket is olyan odaadóan, gondoskodóan, teli energiával neveli, hogy arra szavak nincsenek. Debóra a legnagyobb csoda az életemben, aki mellett minden nap egy ajándék!" – mesélte őszintén a Borsnak Cooky.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.