Tóth Andi drámai vallomása: „Kis híján hajléktalan lettem”

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
énekesnő szakítás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő őszintén mesélt arról, hogy mennyire mélypontra került, amikor első szerelme szakított vele. Tóth Andi nem tudta mi lesz vele, kis híján hajléktalan lett.

Nincsenek könnyű évek Tóth Andi mögött, a tehetségkutató győztese fiatalon költözött el a családjától Romániából. Szülei ugyan nem támogatták, hogy otthagyja az iskolát a zene miatt, de nagyon büszkék rá.
„Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert, eltartom magam, önálló életet kezdtem 16 évesen egy új országban, amire büszke vagyok" – mondta Andi a Blikknek.

Ám nem tagadja, voltak nehéz időszakok, Földesi Péterrel, a Spoon 21 énekesével való szakítása után mélypontra került.

„Petivel másfél évig voltunk együtt, magammal vittem Balira, hazajöttünk, majd közölte, hogy már nem szeret. Szakítottunk, akkor jött az első mélypont: nincs velem a családom, nincsenek barátaim, plusz a pasim is elhagyott. Ültem egyedül, kétségbeesve, fogalmam sem volt, hogyan tovább, kis híján hajléktalan lettem" - vallotta be az énekesnő.

Tóth Andi padlóra került szakítása után. Forrás: Tóth Andi/Instagram

Tóth Andi nem tudott egyedül megküzdeni a problémákkal, ezért pszichológushoz fordult.
„Ekkor kezdődtek a pánikrohamaim is. Nyugtatókat és kedélyjavítókat írtak fel, de én egyedül akartam kijönni a gödörből, tizenhét évesen nem akartam gyógyszerfüggő lenni. Máig ott van a fiókom legalján, de sosem szedem be."

Sikerült neki talpra állnia, ám Szabó Ádámmal való szakítása is megviselte. Most egyelőre jól érzi magát férfi nélkül, de természetesen idővel szeretne majd párt találni.

„Örülnék, ha nem ismerné a munkásságomat, mert soha többé nem szeretnék szakmabeli társat. Tíz év múlva szeretnék mindent elérni a munkámban, amit elterveztem, utána pedig természetesen egy stabil párkapcsolatot is" – vallotta be Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.