Itt az igazság! Mi van Tóth Andi és Vastag Csaba között?

Vastag Csaba igazság Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször szárnya kelt a hír: Tóth Andi és Vastag Csaba egy párt alkotnak. Vajon mi az igazság?

Az énekesnőt az utóbbi időben sokan Vastag Csabával boronálták össze, ám a holnap megjelenő HOT!-ban tiszta vizet önt a pohárba, és elárulja, mi történ valójában.

Tóth Andi/Instagram Forrás: Tóth Andi/Instagram

"Hat éve barátok vagyunk. Hónapokig együtt dolgoztunk a Sztárban Sztár alatt, korábban pedig az X-Faktorban. Soha semmi nem volt köztünk, de barátként mindig számíthatok rá. Ritkán kérek tanácsot, és csak néhány ember van, akinek adok a véleményére. Csabi például pont ilyen – magyarázza Andi a magazinban, azt is elárulva, hogy van-e a férfiideálja.

"Inkább csak azt szeretném, ha ő oldaná meg a felmerülő problémákat, és nem nekem kellene istápolnom őt. Sosem voltam kapcsolatfüggő, és nem is kerestem társat."
Az énekesnő a friss HOT!-ban kendőzetlen őszinteséggel vall a sztárságig vezető útjáról, arról, hogy miért nem fejezte be a középsikolát, és arról is, hogy milyen mélypontokon kellett keresztül mennie.

A magazin digitális formában ITT elérhető!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.