Végre! Négy órán át feküdt a műtőasztalon a beragasztózott fejű lány: végre fejbőre fellélegezhet - Videó

Hajlakk haj videó beavatkozás ragasztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan korábban mi is beszámoltunk róla, a brit Tessica Brown hajlakk hiányában ragasztóval fixálta az elkészült frizuráját. Nem sokkal később nagyon megbánta a döntését, ugyanis sehogyan sem tudott tőle szabadulni. Egy hosszú beavatkozásnak köszönhetően azonban sikerült eltávolítani a szert.

Nemrég óriási baklövést követett el Tessica Brown, aki hajára hajlakk helyett ragasztóspray-t fújt. A ragasztót eddig hiába próbálta kimosni a hajából, nem járt sikerrel.

Végül egy négy órás beavatkozásnak köszönhetően sikerült eltávolítani Brown hajáról a nem oda való anyagot.

A műtét során olívaolaj, aceton, hígító és aloe vera keverékével kezelték a haját, ami a legnagyobb meglepetésére eredményes volt

- írja a BuzzFeed News.

Tessicát a beavatkozás ideje alatt nyugtatóval kezelték. Az orvosok szerint nagyon szerencsés, hogy a fejbőrét nem érte károsodás, pusztán hosszú hajától kellett megszabadulnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.