Legyőzte betegségét Csepregi Éva, majdnem komoly baj lett belőle

Forrás: Cseleny-Szabo -
alvászavar egészség Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva évek óta komoly alvászavarral küzd, ami a mindennapjaira is erős hatással volt. Megesett, hogy majdnem emiatt lett autóbalesete.

Az énekesnő már jó ideje szenved az alvászavartól, ami ha hosszabb ideig fennáll, komoly egészségügyi problémákat okozhat, de a pszichére és a társas kapcsolatokra is negatívan hat.
Csepregi Éva elárulta, egyszer majdnem emiatt autóbalesetet szenvedett, ekkor tudatosult benne, muszáj tennie valamit.

Csepregi Éva komoly alvászavarral küzdött. Forrás: Cseleny-Szabo

„Csak nagyon kevés szakember tudja rá a választ, hogyan alakulnak ki az alvászavarok, éppen ezért a megoldásuk is nehézkes. Nagyon fontos, hogy hol alszik az ember, hol helyezkedik el az ágya. Lehetnek ugyanis olyan energetikai zónák, amik zavarják az álmot" - mondta Éva a HOT! Magazinnak.

A sztár azóta betart néhány apró szabályt, például nem iszik vizet lefekvés előtt, heti háromszor próbál 10 előtt lefeküdni (amit a járvány óta tud igazán betartani), és a matracát is lecserélte.
Most úgy érzi, jó úton halad, és sokkal kipihentebb, mint azelőtt volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.