Ezt válaszolta Michael Schumacher fia, amikor apja állapotáról kérdezték

Forrás: Haas F1 Team -
kóma Forma-1 Michael Schumacher Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumachert 2013-ban érte a tragikus kimenetelű síbaleset, mely során letért a piros pályáról pályán kívüli területre, ott egy kődarabnak ütközött, elesett és fejét egy sziklának ütötte. A legendás sportember azóta valószínűleg kómában van, bár semmi konkrétat nem tudni az állapotáról.

A család teljes titoktartást követelt a baleset után és ők sem beszélnek soha a legendás Forma-1 bajnok állapotáról. Nem is csoda, hogy a sajtó és rajongók is nagyon szeretnék tudni, hogy van most Michael Schumacher. Legutóbb a La Stampa újság készített interjút Michael fiával, Mick Schumacherrel, ahol a riporter rákérdezett édesapja állapotára. A válasz egyértelmű volt:

Mick Schumacher édesapja nyomdakaiba szeretne lépni, a 21 éves sportember jövőre fog debütálni a Haas csapat versenyzőjeként. Mick nagyon boldog, hogy végre elkezdheti Forma 1-es karrierjét, de nem szeretne itt megállni, nagyszabású tervei vannak a jövőre nézve - írja a német Express.

Forma-1, Haas, üléspróba, Mick Schumacher Forrás: Haas F1 Team

Micket versenytársai is segítik, Sebastion Vettel, a négyszeres világbajnok lett az ifjú sztár mentora:

Az biztos, hogy az ifjú tehetségnek nem lesz könnyű dolga. Nagy nyomás nehezik rá a hétszeres világbajnos fiaként, rajta a világ szeme, hogy szerepel majd az első futamokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.