Kollányi Zsuzsi megmutatta: így néz ki a teste harmadik gyermeke születése után

Fotó: Mudra László - Origo -
anyaság testkép edzés Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi három napja úgy ébred, hogy elege lett "anyatestéből" és ezt rajongóival is megosztotta közösségi oldalán.

A népszerű énekesnő tavaly szeptember hozta világra harmadik gyermekét, Bogdánt. Zsuzsi szülése után 12 nappal már egy fotót posztolt testéről, mellyel nagyon elégedett volt, ugyanis hasa gyorsan visszahúzódott.

Most viszont változott a helyzet, Zsuzsi megelégelte "anyatestét". Instagram oldalán számolt be rajongóinak arról, hogy nyáron már szeretne sortot hordani, lehetőleg úgy, hogy ne érezze cikinek. Szerencsére még van 2-3 hónapja a fürdőruha szezonig. Ennek érdekében most mindent megtesz, minden nap edz és áttért az egészséges életmódra is.

- írta követőinek.

Kollányi Zsuzsi énekesnő Fotó: Mudra László - Origo

A rajongók persze rögtön melléálltak és támogató üzenetekkel halmoztál el az énekesnőt.

"Hasonlóan érzek én is....pedig rajtam sem maradt sok felesleg szülés utánde hát az izmaim, a tónusosság az hiányzik.... Viszont gyerekek mellett nagyon nehéz megoldani a tornát - gondolom ezt neked sem kell bemutatni"

A fotót, melyet Zsuzsi "anyateséről" posztolt, itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.