gyermekszületés énekesnő Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Kollányi Zsuzsi harmadik kisbabája - őszintén mesélt a részletekről. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Kollányi Zsuzsi sokáig nem árulta el, hogy ismét áldott állapotban van, hiszen pont akkor töltötte be a 3. hónapot, amikor elkezdődött a koronavírus miatti karantén. Az énekesnő akkor azt mondta: nem akart egy ekkora örömhírt ilyenkor közölni.Később azonban már sokkal többet beszélt a születendő babáról. Megtudtuk, hogy kisfiú lesz, ahogy azt is, hogy a Bogdán nevet fogja viselni.

Forrás: TV2

Zsuzsi szeptember 22-re volt kiírva, ám a kisfiú végül csak 28-án érkezett a világra, 4 kilóval és 57 centivel. A háromgyermekes édesanyával madarat lehetne fogatni, nagyon boldog, hogy szép, egészséges kisfiúval bővült a család:

"Amikor megláttam a kicsit, az első gondolatom az volt, hogy minden óra megérte, amit vajúdással töltöttem! Csodálatos kisbaba, nem győzök betelni vele!" - írta meg a HOT! magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.