Britney Spears vallomása: "Önmagam meggyógyításának szentelem magam"

anyaság Britney Spears meditáció gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spearsnek nem volt könnyű az elmúlt pár év. Az elmúlt 13 évben édesapja, Jamie Spears teljes gyámsága alatt volt, ráadásul a koronavírus sem könnyítette meg a helyzetét.

Az énekesnő most közösségi oldalán jelentkezett be, ahol megosztotta gondolatait a 2021-es évről rajongóival. Britney szerint ennek az évnek arról kell szólnia, hogy meditációval megtisztítsuk belső önmagunkat. Nagyon fontos a tudatos étkezés is - a tiszta elme, test és szellem hoz boldogságot az életünkbe.

Britney a bölcsességeken túl közös képet is posztolt fiaival. A popsztár teljesen el van képedve, milyen gyorsan repül az idő, bár tisztában van vele, hogy ezt minden édesanya így gondolja. Az énekesnő azt is megosztotta rajongóival, hogy fiai igazi úriemberek és egy ideje azért nem tett fel róluk képet, mert abba a korba értek, amikor ki akarják fejezni saját identitásukat és ő ezt teljesen megérti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.