Kulcsár Edina mindig is arról volt híres, hogy sosem szégyellte sminktelen arcát, a hétköznapi küzdelmeket és a szülés után megváltozott testét.

Kulcsár Edina áprilisban adott életet második gyermekének, a kis Ninának. Az egykori szépségkirálynő felszedett pár kilót a szülés alatt, melytől még nem sikerült teljesen megszabadulnia.  Edina természetesen így is gyönyörű, őt viszont zavarja a súlyfelesleg, melytől szeretne most megszabadulni.

Edinát azért szeretik a legjobban követői, mert nem csak tökéletes arcát mutatja meg Instagram oldalán. Ez történt most is, Edina megmutatta rajongóinak, milyen amikor behúzza hasát egy fotón és milyen, amikor nem. Most azonban eljött az idő a változásra. Edina mostantól odafigyel étkezésére, szigorú szabályokat állít fel magának és megfogadta, hogy elkezd otthon is rendszeresen edzeni.

Tudom, hogy vannak nálam nagyobb súlyproblémával rendelkezők is, de én azt mondom, hogy mindenki saját magához hasonlítsa a jelenlegi állapotát. Én most nagyon nem vagyok elégedett magammal, így változtatok rajta!"