Szabó Ádám koronavírusos: erős fájdalmat érez a hátában és a hasában

betegség Szabó Ádám koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal zenészt is utolérte a járvány, Szabó Ádám koronavírus-tesztje pozitív lett, és sajnos tünetei is vannak. A sztár a hátában és a hasában érez erős, égő fájdalmat.

Szabó Ádám is elkapta a Covidot, a fiatal sztár az Instagramon jelentette be, hogy pozitív lett a tesztje, és sajnos tünetei is vannak. Ádám azért is van elkeseredve, mert így le kell mondania pénteki online koncertjét.

„Pozitív, vagyis covidos vagyok/lettem. Nagyon szomorú vagyok, hiszen ma jelentettem volna be, hogy pénteken lesz egy online koncert, óriási öröm és boldogság, de ez a sz*r ezt is tönkre teszi... Jól vagyok, a hátamban és a hasamban érzek egy erős égő fájdalmat plusz köhögök egy keveset, de ennyi... „ – mesélte Ádám posztjában. Azt is hozzátette, úgy érzi, nem súlyosak a tünetei, de mindenkit arra kér, szurkoljanak azoknak, akik nem ilyen szerencsések, és kórházi ápolásra szorulnak a koronavírus miatt. Illetve arra figyelmeztet, nagyon vigyázzunk egymásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.