Így fogyott 20 kilót Gáspár Virág, elárulta, mit hagyott el teljesen

fogyás szerelem Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző kisebbik lányára szinte rá sem lehet ismerni, Virág ugyanis 20 kilótól szabadult meg. Elárulta, hogyan csinálta, és mi az, amiről teljesen lemondott.

Gáspár Virág hatalmas változáson ment keresztül, a dundi kislányból gyönyörű nő lett! A 19 éves lány 20 kilótól szabadult meg, de szeretne még leadni 10-et.

„Ösztönzött a testvérem átalakulása, de legfőképp a szerelem. Krisztián egy jó testalkatú, helyes fiú, és nem akarok 'kilógni' mellőle, így lassan egy éve eldöntöttem, hogy lefogyok" – mesélte Virág a Borsnak, és azt is elárulta, hogyan sikerült ilyen látványos eredményt elérnie.

„Aztán egyre tudatosabban figyeltem arra, hogy mit szabad enni, illetve mit nem. Alkoholt például már egyáltalán nem iszom, azt teljesen elhagytam, szinte csak vizet fogyasztok.

Gáspár Virág 20 kilótól szabadult meg. Forrás: Instagram/gasparbea

A pár kapcsolata nagyon is komolynak tűnik, érettségi után szeretnék elkezdeni építeni a közös jövőjüket, és már a házasság és a baba is szóba került.

„Azt beszéltük, hogy ha leérettségizünk, elkezdjük felépíteni a jövőnket. Krisztián szerintem biztosan valami vállalkozást indít, neki az az álma, és én is szeretnék belefogni valamibe. Ha beindítottuk az üzleti terveinket, utána jöhet minden: eljegyzés, házasság, gyerek. De ez még picit odébb van, 1-2 év még biztosan..." – árulta el Virág

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.