Gáspár Virág megmutatta párját, Krisztián az első férfi az életében – Fotó

párkapcsolat Gáspár Győző szerelem Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző kisebbik lánya is felcseperedett, Virág már boldog párkapcsolatban él 20 éves szerelmével, akit egy szórakozóhelyen ismert meg. Most megmutatta a fiút.

Mindenki tündéri kislányként emlékszik Gáspár Virágra, ám Győzike kisebbik gyereke mára kész nő lett. Virágnak párja is van, a 20 éves fiút egy szórakozóhelyen ismerte meg.

„Amikor először megláttam, úgy éreztem magam, mint egy filmben. Egy salgótarjáni diszkóban találkoztunk. Ő jött oda hozzám, beszélgetni kezdtünk, később több közös barátunk buliján összefutottunk. Aztán ismerősnek jelöltem a Facebookon, majd miután visszaigazolt, írt nekem, és megint beszélgetni kezdtünk. Igaz, az elején barátságnak indult a kapcsolatunk, de aztán elmélyült" – mesélte a lány a Story Magazinnak.

Gáspár Virág boldog párkapcsolatban él. Forrás: Fb / Gáspár Virág

Párját szerencsére a családja is nagyon kedveli, bár eleinte Győzinek voltak kétségei.

„Bevallom, eleinte kissé óvatos voltam, nem akartam elhamarkodottan ítéletet hozni Krisztiánról. Úgy álltam hozzá, néhány hónapig el lehet játszani a jófiút, de idővel kibújik a szög a zsákból. De Krisztián tényleg olyan, mint amilyennek az első pillanatban mutatta magát, tisztelettel beszél velem és Beával, szereti a családunkat. Én is nagyon megszerettem őt az elmúlt egy évben.

Jó látni, hogy működik a Virággal való kapcsolata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.