Demcsák Zsuzsa elmondta: ezért gondolkozott el azon, hogy kés alá feküdjön

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Demcsák Zsuzsa plasztikai beavatkozás műsorvezető fiatalság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa azt látja, hogy a médiában mindenki örökké fiatal akar maradni és ezért mindent meg is tesznek. Így ő is elgondolkozott azon, hogy kés alá feküdjön-e.

Demcsák Zsuzsa elégedett külsejével, mégis nagy dilemmával küzd. Úgy látja, hogy akár 15-20 évvel fiatalabb kollégái is hajlandóak kés alá feküdni, csak azért, hogy még tökéletesebbnek nézzenek ki.

- nyilatkozta a műsorvezető a Story Magazinnak.

Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Zsuzsa sokat gondolkodik azon, hogy engedjen-e ennek a plasztikai nyomásnak. Vajon mennyire elvárás, hogy aki képernyőn van, annak mindig fiatalabbnak kell kinéznie? Ebben a mai világban már nem az feltűnő, ha valaki kés alá fekszik, hanem az, ha valaki nem.

– vallotta be a több mint 20 éve képernyőn lévő műsorvezető.

Zsuzsának nincs könnyű dolga mostanában. Nem elég, hogy fiatalsága megőrzésén kell gondolkodnia, sok támadás éri amiatt is, hogy 5 évvel fiatalabb férfit szeret.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.