Gyomorforgató titok derült ki George Clooney-ról

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin -
George Clooney alom titok macska széklet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi dolog derült ki George Clooney-ról, ráadásul nem csak úgy véletlenül, hanem maga a sztár mesélte el a történteket. 

Néhány hónapja írtunk utoljára a kortalan szívtipróról, aki decemberben kórházba került, ugyanis a soron következő filmje kedvéért nagyon sokat kellett fogynia - ám ez olyan "jól" sikerült, hogy kórházi ellátásra szorult. Azóta természetesen már jól van, olyannyira, hogy sztorizgatni támadt kedve. Az elmesélt történet azonban megdöbbentette a rajongókat.

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Mint kiderült, karriere kezdetén Richard Kinddel lakott együtt, aki befogadta maga mellé Clooney-t. Az 59 éves sármőr pedig úgy döntött, cserébe megvicceli a barátját, és azt hazudja neki, hogy beteg a macskája.

Amikor Richard dolgozott, Clooney kiszedegette a macskaalomból az állat ürülékét, így az aggódó gazdi azt hitte, a cicájának székelési nehézségei vannak.

Majd pár nappal később újabb szintre emelte a dolgot, és ő maga székelt bele a macskaalomba.

Ezen a ponton persze lebukott - írta meg a SmartLess című podcast alapján a Chanute.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.