„Otthagyott meghalni, miután kihasznált” – drogdílere is megerőszakolta az énekesnőt

Demi Lovato drog nemi erőszak túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb megrázó részletek derültek ki Demi Lovato életéről. Az énekesnő azt állítja, drogdílere is szexuálisan zaklatta, és magára hagyta, amikor túladagolta magát, kis híján meghalt.

Döbbenetes dolgok derültek ki a Demi Lovatóról szóló dokumentumfilmből: az énekesnő elárulta, nemi erőszak során veszítette el a szüzességét, amikor még tinédzserként a Disney Channelnek dolgozott. A Dancing with the Devil (Tánc az ördöggel) című dokusorozatban azonban egy másik megrázó történet is napvilágot látott.

A sztár elmondta, egy férfi, akitől drogot kapott szintén szexuálisan bántalmazta. Ez azon az estén történt 2018-ban amikor Demi túl sok heroint fogyasztott, és túladagolta magát. Az illető kihasználta a helyzetet. ezután otthagyta őt, szinte félholtan – írta a Daily Star.

Demi Lovatót a drogdílere is megerőszakolta, amikor túladagolta magát. Forrás: IMDb

Később a kórházban megkérdezték, volt-e szexuális aktus azon az éjszakán. Mivel bevillant neki egy emlékkép, azt felelte, igen.

"Csak egy hónappal a túladagolás után jöttem rá: nem voltam olyan állapotban, hogy erről döntést tudtam volna hozni" – mesélte Demi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.