Nem esett messze az alma a fájától: elképesztően gyönyörű Heidi Klum lánya - Videó

Forrás: Instagram/heidiklum
Forrás: Instagram/heidiklum -
modell fotózás videó Leni Klum Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum, a büszke édesanya az Instagramon osztott meg egy rövid videót arról, ahogy lányát Leni Klumot fotózzák éppen. Az alma nem esett messze a fájától, Leni legalább annyira gyönyörű, mint édesanyja.

A 16 éves tinédzser előtt fényes jövő áll. Már most Heidi Klum nyomdokaiba lépett, ugyanis nemrég szívdöglesztő fotósorozat készült róla, de már a Vogue címlapján is szerepeltédesanyjával. A tinit már 12-13 éves korában megkeresték nagyobb márkák, hogy álljon nekik modellt, de Heidi azt még korainak találta és nem engedte.

A fiatal Leni már most nagyon magabiztosan pózol a kamerák előtt. Természetes szépsége, hibátlan bőre és szőke hajzuhataga igazán vonzóvá teszi. Jó géneket örökölt, a 47 éves Heidi is még mindig elképesztő formában van, amit szeret is megmutatni követőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.