Tóth Gabi: "Nem vagyok egy primadonna"

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi Krausz Gábor pandémia őszinteség koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Sass Dani az Instagramon osztották meg követőikkel félórás beszélgetésüket, amiben sok témát érintettek.

"Próbálok nagyon empatikus lenni az emberekkel, mert szerintem elkezdett kikopni az emberekből az empátia. Én nagyon sajnálok mindenkit, aki ennek az áldozata, de az van, hogy most az emberek nagyon el vannak keseredve, és bizonytalanok. Igyekszem nem bántani az embereket ezért, mert mindenki kétségbe van esve..."

-mondta az énekesnő a járványhelyzetre utalva.

"Nagyon ijesztő, hogy durvább szituban vagyunk, mint tavaly, ez egy sokkal keményebb időszak. Mi is most megint bezárkóztunk, bár december közepén betegek voltunk, már nem kockáztatunk.

Én akkor leszek nyugodt, ha megkapom a védőoltást, és bár soha életemben nem oltattam be magam semmilyen oltással, ez egy közös ügyünk, hogy valahogy szerepet vállaljunk ebben"

-mondta Gabi, aki arról is beszélt, hogy képesek ennyire nyugodtan átvészelni a jelenlegi helyzetet.

"Pont mi egy olyan páros vagyunk, ahol mind a kettő szektort nagyon erősen érinti a pandémia. Nem szeretünk panaszkodni, ha beszélek a nehézségekről, azt akkor szoktam, amikor már túl vagyok rajta. Ha ebből kilábalok, majd mesélek részletesebben arról, hogy miket éltünk meg (...) Nem titok, hogy rohadt nehéz, minket is nehezen érint, az anyagi dolgainkat, az, hogy most már egy gyerekkel együtt, de most jutottunk el abba a helyzetbe, hogy a bizonytalanság mindent átír.

Nem esem kétségbe, mert nem vagyok egy primadonna, én egy művész lélek vagyok, aki imádja a szakmáját, de bárhol vállalnék munkát, és a Gábor is pont ugyanilyen..."

- mesélte az énekesnő, aki a közeljövőben szeretne egy altató lemezt elkészíteni.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.