Erre képes egy ember, akinek nincs kulcscsontja - Videó

Forrás: Shutterstock -
betegség kulcscsont videó szenzáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Corey Bennett egy TikTok csatornát hozott létre követőinek, amelyben megmutatja, hogyan képes összecsapni a vállát a cleidocranialis dysplasia nevű betegsége miatt.

A cleidocranialis dysplasia egy ritka, öröklődő, az egész csontvázrendszert érintő betegség, amely kihat a fogakra és a csontokra, és hatással lehet a gerincre, a koponyára, a kulcscsontokra és a lábakra. Azoknál az embereknél, akik ebben a betegségben szenvednek, hiányozhatnak a csontok, és törékenyebbek lehetnek, mint az átlag.

Ebben a betegségben szenved Corey Bennett is, aki a "válltapsolás királyának" nevezte el magát. Corey olyan videókat tesz közzé a TikTok csatornáján, amelyeken összeütögeti a lapockáját - írja a The Sun.

Corey, akit sokat bántalmaztak betegsége miatt, megfogadta, hogy addig folytatja egyedi mutatványát, míg híres nem lesz.

Corey azt is elmondta, hogy sok, vele azonos állapotú ember is megnézte a videót és sok pozitív üzenetet kap. Viszont vannak olyan emberek is, akik még mindig durva megjegyzéseket kommentálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.