Kísértetek támadták meg a bikini modellt - itt a bizonyíték - Fotók

Forrás: Shutterstock -
fotók támadás bikini modell kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Lily Tully Írországban élő bikini modell azt állítja, hogy már több alkalommal megtámadta őt egy szellem. A sérüléseit fotók bizonyítják.

Az Írországban található Sharon Rectory-ban 1797-ben brutális kettős gyilkosság történt. Ebben a házban él születése óta Victoria Lily Tully, aki azt állítja, hogy többször megtámadta őt egy szellem.

A lány, aki idén elnyerte Írország legszebb bikinis lányának címét, képekkel bizonyítja, hogy teste tele van karcolásokkal, zúzódásokkal és égési sérülésekkel, amelyeket a házban kísértő szellemek okozták neki éjszakánként.

"Amint megtanultam járni és beszélni, lett egy képzeletbeli barátom, akiről utólag kiderült, hogy a ház kísértete, és még ma is szoktam vele találkozni. A női szellem fehér ruhát visel, és hosszú haja van"

- magyarázta Victoria a LadBible-nek.

A lány szobája a ház lépcsője mellett található, ahonnan éjszaka mindig olyan hangokat hall, mintha valaki járkálna a házban. A bikini modell azt is elárulta, hogy a szellemek főként éjszaka támadják meg, amikor a leginkább sebezhető.

"A támadások éjszakánként történnek, egyszer például zuhanyzás közben történt, hirtelen rengeteg karmolás jelent meg a testemen"

- magyarázta Victoria.

Eleinte nagyon félt a házban, de mostanra megszokta és elfogadta, hogy ez az otthona.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.