Ez hiányzott a legjobban Pásztor Erzsinek a teljes karantén alatt

karantén fodrász Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi belenyugodott a karanténba, de egy szolgáltatás nagyon hiányzott neki: ide vezetett első útja. 

Pásztor Erzsi lelkiismeretesen betarotta a szükséges szabályokat, csak a legszükségesebb helyekre járt, de egy szolgáltatás nagyon hiányzott neki: ide vezetett első útja.

Forrás: TV2/Mokka

"Én nem panaszkodtam, mert nem voltak nyitva a boltok, a vírus óta amúgy is kerülöm az ilyen helyeket. Sokkal nagyobb gondok vannak most a világban ahhoz képest, hogy nem tudunk plázázni. Egyedül ami hiányzott, az a fodrászat volt" - árulta el az AcNewsnak

"A hajamra nagyon kényes vagyok, akkor is megcsinálom, ha egész nap csak itthon vagyok, mert nem szeretek slampos lenni. Amíg zárva voltak a szalonok, igyekeztem úgy fésülni és szárítani a frizurámat, hogy ne látszódjon, mekkora lenövésem van már. A fodrászomnak pedig megmondta, amint nyithatnak, engem írjon be, így ma reggelre volt már időpontom" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.