Mindenki arról beszélt, hogy szakított az álompár, Jennifer Lopez és Alex Rodriguez, mert a férfi megcsalta az énekesnőt. Ám eddig ők maguk, nem nyilatkoztak. Egészen mostanáig!

Az egész világot sokkolta a hír, hogy szakított Jennifer Lopez és Alex Rodriguez. Úgy tűnt, a pár nagyon boldog együtt, bár utólag kiderült, állítólag párterápiára is jártak, és kétszer is lefújták az esküvőjüket. Bár első alaklommal a koronavírusra fogták, másodjára viszont arra, hogy nekik nem is olyan fontos a házasság.

Most már biztos: Jennifer Lopez és párja szakítottak.Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Nem rég pedig felröppent a hír, hogy az útjaik szétválnak, mégpedig azért, mert a férfi megcsalta az énekesnőt. Ám ők akkor ezt cáfolták, így nem lehetett tudni, mi is az igazság.
Most viszont a pár tiszta vizet öntött a pohárba: bevallották, valóban vége a kapcsolatuknak – írta a People Magazin.
"Rájöttünk, jobb, ha csak barátok maradunk, és ezt a barátságot ápolni is fogjuk. A jövőben is együtt dolgozunk, és támogatni fogjuk egymást, hiszen közös cégeink vannak. Mindketten a legjobbat kívánjuk a másiknak, és a gyerekeinknek is jót akarunk" – tudatta a pár.