Döbbenetes átalakulás: a 158 kilós nő 90 kilót fogyott és ma már fitnesz influenszer

Forrás: NORTHFOTO/Kristen Bobo / mediadrumworld.com/Kristen Bobo / Mediadrumworld.Com -
fitnesz elhízás túlsúly influenszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Bobo elveszítette édesanyját és hogy fájdalmát enyhítse, csupa egészségtelen étellel tömte magát. Ez odáig fajult, hogy 158 kg-t nyomott és napi 10 ezer kalóriát vitt be a szervezetébe.

A gyári munkás Kristen Bobo Wisconsinban, az Egyesült Államokban nőtt fel. Mindig is kövér gyerek volt és ez csak fokozódott, amikor 2004 októberében elveszítette szeretett édesanyját. A lány az étellel vigasztolódott: pizzákat és gyorséttermi ételeket tömött magába. Ennek eredményeként 158 kilóra hízott, csúfolták külseje miatt, ő pedig gyűlölte önmagát - írja a Northfoto.

Egy nap aztán elege lett az önsajnálatból és az egészségtelen életvitelből. Onnantól fogva elkezdett egészségesen étkezni, hetente hatszor erősítő és kardió gyakorlatokat végzett.

A 158 kilós Kristen Bobo 90 kilót adott le 5 év alatt. Forrás: NORTHFOTO/Kristen Bobo / mediadrumworld.com/Kristen Bobo / Mediadrumworld.Com

Most, 5 évvel később, 90 kilót adott le és jobb formában van, mint valaha. Nemcsak fitnesz influenszer vált belőle, hanem szerelmi élete is jelentősen javult fogyása óta. Azt tervezi, hogy a jövőben eltávolítja a felesleges bőrét is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.